Opmerkelijke klapband beëindigt vluchtpoging voor politie

Geplaatst op 13 juli 2023, om 16:03 uur

BARGER COMPASCUUM – Op donderdagochtend heeft de politie een automobilist achtervolgd vanaf Nieuw-Dordrecht via de A37 tot in Barger-Compascuum. De vlucht van de verdachte eindigde in de bosjes langs het Verlengde Oosterdiep Oostzijde als gevolg van een klapband.

De politie heeft de bestuurder waargenomen in Nieuw-Dordrecht toen agenten probeerden hem aan te houden voor een controle. De automobilist heeft echter ervoor gekozen om te vluchten. Tijdens de vluchtpoging werden verschillende voorwerpen uit het raam gegooid. Het is nog niet bekend om welke voorwerpen het precies gaat; de politie voert hier onderzoek naar uit.

De verdachte is inmiddels gearresteerd. De politie voert onderzoek uit in de omgeving en zal de verdachte verder ondervragen.

Reacties

reacties