Doneer aan Stichting Ambulance Wens Nederland

Geplaatst op 2 juli 2023, om 14:28 uur

REGIO – Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

De naam ” Stichting Ambulance Wens Nederland” komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met behulp van vrijwilligers en een wensambulance. De stichting is opgericht op 5 maart 2007. De stichting beschikt over vijf eigen wensambulance en een vakantiehuis in de bossen van Beekbergen. Zo kunnen ze- onder begeleiding van professioneel ambulance personeel- patiënten met een levensbedreigende ziekte en een korte levensverwachting bijstaan in het vervullen van mogelijk één laatste wens. Dit alles zonder dat de patiënt of diens naasten financieel iets hoeven bij te dragen.

Omdat er maar één wens de laatste kan zijn en ze die graag aan iedere patiënt gunnen, helpen ze iedere patiënt maar één keer met hun wensambulance! En daarom steunen wij en de onderstaande ondernemers vanuit NoorderNieuws.nl, dit initiatief. Klik hier om te doneren!Camping Het Horstmanns bos

Hoogte der Heide 8

9462 TT Gasselte

WebsiteBoatshop Fryslan

Framboas 10

9299 HH Sweagerbosk

WebsiteHet Andere Wonen

Noordvliet 37

8921 GD Leeuwarden

WebsiteEscape rooms Sneek

Smidsstraat 5

8601 WB Sneek

WebsiteEerste Hulp Educatie

Amperelaan 3-002

9207 AM Drachten

WebsiteHoveniersbedrijf Schuil

Peebosserdwarsweg 6

9863 TL Doezum

WebsitePrimera Strating

Meeuwerderweg 111

9724 ER Groningen

FacebookHA Schoonmaak

Olgerweg 2-4

9723 ED Groningen

WebsiteTimmer- en Klussenbedrijf
Denny Hartong

Sodalietdreef 64

7828 CR Emmen

WebsiteHoveniersbedrijf
Sinnema Gardens

Fricoweg 1-D

9005 PC Wergea

WebsiteAutobedrijf
Henk van Boven

Kapitein Nemostraat 40

7821 AC Emmen

WebsiteMonre Woondecoratie

Het Hoekje 44

7913 BD Hollandscheveld

FacebookD-jobs

Lavendelheide 18

9202 PD Drachten

Website

Reacties

reacties