Bestuurder botst tegen boom door nat wegdek

Geplaatst op 26 juli 2023, om 12:31 uur

EEXT – Woensdagochtend kwam een bestuurder in botsing met een boom op de op de Annerweg in Eext. Ten tijde van het ongeval was de weg nat van de regen.

Rond 10.55 uur gebeurde het ongeval. De bestuurder, komende vanuit de richting Annen, knalde aan de linkerkant van de weg tegen een boom en kwam door de klap weer aan de rechterkant tot stilstand, vlak voor een andere boom. Na een eerste onderzoek in de ambulance is de bestuurder overgebracht naar het ziekenhuis voor nader onderzoek.

Het verkeer ondervond enige hinder van het ongeval ter hoogte van Camping De Hondsrug. Het drukke verkeer, mede door de afsluiting van de N34, werd tijdelijk voor de berging stilgezet. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgesleept.

Foto’s: Van Oost Media

 

Reacties

reacties