36-jarige man aangehouden na steekincident

Geplaatst op 12 juli 2023, om 09:00 uur

GRONINGEN – De politie heeft dinsdagavond een 36-jarige man aangehouden na een steekincident aan de Wilgenlaan in Groningen. Daarbij raakte een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident.

De politie kreeg rond 22:30 uur een melding van een steekincident, die in een woning aan de Wilgenlaan zou hebben plaatsgevonden. In de woning waren twee mannen, waaronder het gewonde slachtoffer. De andere man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte is meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Onderzoek
De politie doet onderzoek om duidelijk te krijgen wat de toedracht is geweest van het steekincident en wat daar aan vooraf is gegaan. Zo wordt er in de woning sporenonderzoek gedaan en vindt er een buurtonderzoek plaats. We komen graag in contact met mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord van het steekincident of wat daar aan vooraf is gegaan? Heeft u beelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor ons onderzoek? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. U kunt ook onderstaand tipformulier gebruiken.

Lees ook: Gewonde en aanhouding na steekpartij in woning

Foto’s: Rick ten Cate

Reacties

reacties