Twee mensen gereanimeerd bij ongeval: 17-jarige overleden

Geplaatst op 20 juni 2023, om 09:09 uur

GARYP – Maandagavond rond 22.40 uur, vond er een ongeval plaats op de Sigerswâld in Garyp.

Een personenauto is om nog onbekende reden tegen een boom tot stilstand gekomen. Hierbij raakten twee personen ernstig gewond en moesten gereanimeerd worden. Het Mobiel Medisch Team werd per traumahelikopter ingevlogen om de hulpdiensten te ondersteunen. De  17-jarige man uit Smallingerland overleden, terwijl de andere inzittende, een 18-jarige persoon, zwaargewond raakte.

De Forensische Opsporing Verkeer is onderweg om het ongeval te onderzoeken. Als gevolg hiervan blijft de weg nog enkele uren afgesloten. De huidige toestand van de slachtoffers is op dit moment nog niet bekend.

Foto’s: SRfotografie

 

 

 

Reacties

reacties