FOTOSERIE: Woning in bosgebied gaat in vlammen op

Geplaatst op 24 juni 2023, om 14:34 uur

BORGER – In de nacht van vrijdag op zaterdagis er brand uitgebroken in een woning op het landgoed Meindersveen aan de Rolderstraat in Borger. De brandweer heeft snel opgeschaald om te voorkomen dat het vuur zich verder zou verspreiden en na enige tijd was de brand onder controle.

Helaas kon de woning niet behouden worden en is deze volledig verwoest. Het is niet bekend of er mensen in de woning aanwezig waren toen de brand uitbrak. Verschillende brandweerkorpsen uit Drentse plaatsen, waaronder Borger, Gieten, Schoonoord, Vries en Coevorden, werden opgeroepen om te helpen bij het blussen van de brand.

De politie voert een onderzoek uit naar de oorzaak van de brand.

Foto’s: Persbureau Drenthe

 

Reacties

reacties