Vrachtwagen vol strobalen van de weg is geraakt en in de berm terecht gekomen

Geplaatst op 24 mei 2023, om 15:06 uur

GIETEN/GASSELTE – Woensdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N34 tussen Gieten en Gasselte, waarbij een vrachtwagen vol strobalen van de weg is geraakt en in de bermsloot terecht is gekomen. Als gevolg hiervan is de weg afgesloten voor verkeer.

De bestuurder van de vrachtwagen is uit het voertuig gehaald en met spoed naar het ziekenhuis in Emmen gebracht. De exacte toestand van de bestuurder is op dit moment niet bekend. Het bergen van de vrachtwagen met oplegger zal naar verwachting tot ver in de middag in beslag nemen. Het is noodzakelijk om gespecialiseerde hulpdiensten en materieel in te schakelen om de vrachtwagen veilig uit de bermsloot te verwijderen.

Om het verkeer om het incident heen te leiden, worden er omleidingsroutes ingesteld via de Oude Weg. Het is raadzaam voor weggebruikers om de aangegeven omleidingen te volgen en rekening te houden met mogelijke vertragingen en gewijzigde verkeerssituaties in de omgeving.

De autoriteiten zullen ter plaatse blijven om het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval uit te voeren en de nodige maatregelen te treffen om de weg weer veilig vrij te geven voor het verkeer.

Foto’s: Van Oost Media 

 

default

 

Reacties

reacties