Motorrijder gewond na achtervolging met politie

Geplaatst op 6 mei 2023, om 18:34 uur

ASSEN – Een motorrijder is vanmiddag gewond geraakt na een achtervolging met de politie in het centrum van Assen. Het ongeval gebeurde op de Stationsstraat, waarbij de motorrijder tegen een lantaarnpaal botste en gewond raakte.

Volgens de politie negeerde de motorrijder een STOP-teken, waarna de achtervolging begon. Tijdens de achtervolging werd de motorbestuurder ook geraakt door een politiewagen.

De reden voor de achtervolging was dat de motorrijder niet in het bezit was van een rijbewijs en teveel gedronken had. Na zijn val is hij ter plekke behandeld door ambulancepersoneel en uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie doet onderzoek naar het incident en de betrokkenheid van de politiewagen bij het ongeval. Verder is er geen informatie bekend over de identiteit van de motorrijder en de ernst van zijn verwondingen.

Foto’s: Van Oost Media

 

Reacties

reacties