Automobilist rijdt internetkast uit grond

Geplaatst op 7 mei 2023, om 18:49 uur

GRONINGEN – Op zondagmiddag heeft er aan de Hora Siccamasingel in Groningen een incident plaatsgevonden waarbij een auto tegen een internetkast is gereden.

Het vermoeden is dat de bestuurder per ongeluk vol gas heeft gegeven terwijl de auto nog in de achteruit stond. De brandweer was als eerste ter plaatse en heeft de zorg van de bestuurder overgenomen van omstanders. De bestuurder kon zelfstandig uitstappen, maar is voor controle met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is ter plaatse om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het incident. Het is nog onbekend of er andere voertuigen of personen bij het incident betrokken waren.

De internetkast raakte flink beschadigd en zal vermoedelijk vervangen moeten worden. De omgeving van het incident was tijdelijk afgezet om hulpverleners de ruimte te geven om hun werk te doen.

Foto’s: RonefMediaProducties


Reacties

reacties