Aanhouding van vier verdachten in verband met diefstal van steigermaterialen

Geplaatst op 16 mei 2023, om 20:37 uur

DRACHTEN – Vier verdachten zijn door de politie aangehouden in verband met de diefstal van een aanzienlijke hoeveelheid steigermaterialen. Deze materialen werden gestolen tussen december en april op verschillende locaties. Het politieonderzoek is gaande en de vier mannen worden verdacht van betrokkenheid bij deze diefstallen.

De gestolen materialen zijn zowel in Groningen als in Friesland buitgemaakt. Het onderzoek heeft geleid tot de identificatie van vier verdachten: een 80-jarige persoon uit Westerkwartier en drie inwoners van Smallingerland, respectievelijk 27, 30 en 34 jaar oud. Deze mannen zijn gearresteerd en verhoord. Binnenkort zullen zij voor de rechter moeten verschijnen om zich te verantwoorden.

Het onderzoek is nog in volle gang en er zijn al veel steigers teruggebracht naar hun rechtmatige eigenaren.

Reacties

reacties