Man bedreigt medewerker Post NL met wapen na fout parkeren

Geplaatst op 29 april 2023, om 20:41 uur

GIETEN – Op zaterdagmiddag is in Gieten een man opgepakt door een speciale eenheid van de politie. De man had een namaakvuurwapen gebruikt om een medewerker van PostNL en een andere man uit Gieten te bedreigen.

Het incident begon toen de postmedewerker zijn voertuig parkeerde en de man uit Gieten het hier niet mee eens was. Hij sloeg op de ramen van het voertuig en gebaarde dat de postmedewerker verkeerd geparkeerd stond. Later reed de postbesteller naar een volgend adres aan de overkant van de straat en vertelde over het incident. Dit werd gehoord door de boze bewoner, die vervolgens de straat overstak en dreigde om de postmedewerker en zijn straatgenoot neer te schieten als de postmedewerker weer verkeerd zou parkeren. Hierbij toonde hij zijn pistool.

De politie werd ingeschakeld en de man met het wapen werd niet veel later opgepakt. Hij is overgebracht naar het cellencomplex in Assen.

Foto’s: Persbureau Drenthe


Reacties

reacties