Hulpdiensten rukken massaal uit voor auto te water; bestuurder niet aangetroffen

Geplaatst op 2 april 2023, om 08:52 uur

SLOCHTEREN – Op Aan de Groenedijk in Slochteren is in de nacht van zaterdag op zondag een auto in het water aangetroffen door passanten. Deze personen belden direct 112.

De hulpdiensten kwamen in grote getale ter plaatse. Een duiker van de brandweer heeft de auto en de directe omgeving onderzocht, maar de bestuurder was niet meer aanwezig. De brandweer heeft vervolgens de auto uit het water gehaald en aan de kant van de weg geplaatst.

Vanwege het ontbreken van een verzekering voor het voertuig, wordt het niet afgesleept. De politie gaat op zoek naar de bestuurder van de auto. Om te voorkomen dat er nogmaals 112 wordt gebeld, is er een lint aan de auto bevestigd.

Foto’s: Venema Media

Reacties

reacties