Gewonde na botsing, N34 weer vrijgegeven

Geplaatst op 26 april 2023, om 19:41 uur

GIETEN – Op de N34 tussen Annen en Gieten heeft woensdagmiddag een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen een automobilist en de bestuurder van een busje. Hierbij is één persoon gewond geraakt en moest de bestuurder van de auto door de brandweer bevrijd worden.

Volgens een politiewoordvoerder is de bestuurder van de auto wel aanspreekbaar en is deze overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend wat de oorzaak van het ongeluk is.

Vanwege het ongeluk was de N34 tussen Annen Gieten ongeveer een uur in beide richtingen afgesloten. Verkeer dat over de weg van Groningen richting Emmen wilde rijden, werd bij Annen omgeleid. Rond 17.30 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: Van Oost Media

Reacties

reacties