Brandweer bevrijdt slachtoffer nadat auto in sloot belandt

Geplaatst op 1 april 2023, om 12:42 uur

IDSEGAHUIZUM – Een automobilist is zaterdagochtend op de Dorpsweg in Idsegahuizum uit de bocht gevlogen en in de sloot terecht gekomen.

Rond 10:00 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer. Ter plekke was een auto door onbekende oorzaak uit de bocht gevlogen en in de sloot tot stilstand gekomen. Hulpdiensten, waaronder meerdere brandweereenheden en de ambulancedienst, werden met spoed opgeroepen om het slachtoffer uit de auto te bevrijden.

De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto bevrijdt en overgedragen aan de ambulancedienst. Na korte behandeling ter plekke werd het slachtoffer met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

Foto’s: NoorderNieuws

Reacties

reacties