Auto tegen woning bij ongeval op N351

Geplaatst op 13 april 2023, om 11:37 uur

OLDEBERKOOP – Op de Bovenweg N351 in Oldeberkoop heeft zich donderdagochtend een verkeersongeval voorgedaan waarbij een vrouw gewond is geraakt.

Het ongeval vond plaats rond twintig voor negen in de ochtend en de vrouwelijke automobiliste kwam door nog onbekende oorzaak in botsing met een bestelbus. De impact van de botsing was dusdanig groot dat de auto van de vrouw tegen een woning tot stilstand kwam.

Hulpdiensten, waaronder de ambulance en politie, zijn direct ter plaatse gekomen om de vrouw te behandelen en het verkeer te regelen. De bestuurder van de bestelbus raakte niet gewond bij het ongeval.

Als gevolg van het ongeval was de gehele N351 afgesloten voor verkeer.

Foto’s: 112Wolvega.nl

Reacties

reacties