Drie gewonden bij ernstig ongeval: één persoon door brandweer bevrijdt

Geplaatst op 2 maart 2023, om 12:54 uur

KOOTSERTILLE – Bij een ongeval tussen drie voertuigen op de Rykswei (N355) in Kootstertille zijn woensdagavond drie personen gewond geraakt.

Rond 18:55 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder de brandweer met meerdere voertuigen, rukten met spoed uit. Ter plekke klapte een bestelbusje en twee voertuigen door onbekende oorzaak op elkaar. Eén van de inzittenden kwam hierbij bekneld te zitten in het voertuig en moest door de brandweer worden bevrijdt.

Drie personen werden met onbekende verwondingen overgebracht naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving. De N355 werd afgesloten en de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Reacties

reacties