Verkoopafspraak loopt uit de hand in Stadskanaal; verkoper meerdere keren gestoken

Geplaatst op 19 januari 2023, om 14:49 uur

Stadskanaal – Bij een verkoopafspraak die via Marktplaats gemaakt was, heeft een steekincident aan de Biesboschlaan in Stadskanaal plaatsgevonden. Het incident waarbij, een persoon gewond raakte, vond plaats op woensdagavond 18 januari. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie zoekt getuigen en roept de verdachten op zich te melden.

Het incident vond rond 19.05 uur plaats. Daarbij raakte een 20-jarige man uit Stadskanaal gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Het onderzoek

De politie is direct een onderzoek gestart. Op de Biesboschlaan is sporenonderzoek gedaan. Vandaag wordt verder buurtonderzoek gedaan en spreken we met getuigen.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in het onderzoek. De politie is op zoek naar meerdere verdachten, die er mogelijk in een donkerkleurige SUV met buitenlandse kentekenplaten vandoor zijn gegaan in onbekende richting.

Tips?

Heeft u iets gezien in de omgeving? Heeft u tips? Of heeft u mogelijk beelden van een deurbelcamera waarop iets verdachts te zien is? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

reacties