Politieagent gewond bij vuurwerkincident in Stad

Geplaatst op 1 januari 2023, om 13:57 uur

Groningen – Op het Jozef Israëlsplein was een politieagent kort voor middernacht poolshoogte aan het nemen bij een kleine brand. Hij was daar samen met een brandweermedewerker om de situatie te beoordelen.

Er ontplofte vuurwerk vlakbij zijn been, waardoor de politieagent gewond raakte. De politieagent is met verwondingen naar de dokterspost gebracht. De politie onderzoek naar dit incident.

Heb je iets gezien of gehoord bij het Jozef Israëlsplein dat ons kan helpen in het onderzoek? Stond je vlak voor middernacht op het Jozef Israëlsplein en heb je gezien wat hier precies gebeurde? Heb je videobeelden waar iets op te zien is? Of weet je iets dat ons kan helpen in het onderzoek? Deel je informatie of beelden via de politie via 0900 – 8844. Vermeld hierbij het nummer 2023000032. Tips doorgeven kan natuurlijk ook anoniem via 0800 – 6070.

Reacties

reacties