Overvallers McDonald’s in Emmen schieten één keer met wapen

Geplaatst op 10 januari 2023, om 13:15 uur

Emmen – Overvallers McDonald’s in Emmen schieten één keer met wapen aan de Hoenderkamp in Emmen. 

Rond kwart over tien kwamen maandagavond twee jonge mannen de zaak binnen. Ze droegen bivakmutsen over hun hoofd. Er werd een schot gelost en personeel werd opgedragen geld te geven. Dit gebeurde en het geld werd in sporttassen gedaan. Daarna vluchtte het duo via de achteruitgang richting het kantorenpark naast het restaurant.

De twee jonge mannen die maandagavond McDonald’s in Emmen overvielen, waren bewapend met een vuurwapen. Daarmee is bij binnenkomst één keer geschoten. Waarschijnlijk ging het om een alarmpistool, de politie heeft wel een huls maar geen kogel aangetroffen. Niemand raakte gewond.

Reacties

reacties