Motoragent aangereden tijdens politieachtervolging bij Hoogkerk

Geplaatst op 6 januari 2023, om 08:15 uur

Hoogkerk – Een automobilist heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een motoragent aangereden nadat hij op de vlucht was geslagen voor de politie. 

Aan het begin van de nacht wilden agenten de bestuurder controleren. De bestuurder ging er vervolgens vandoor met een politieachtervolging tot gevolg. Bij Hoogkerk ging de bestuurder vervolgens spookrijdend de A7 op.

Tijdens de achtervolging heeft de bestuurder twee politievoertuigen geramd. Op de afrit bij Hoogkerk reed de verdachte een motoragent aan. De motoragent raakte bij de aanrijding gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De verdachte stopte bij het Stadspark en ging vervolgens te voet verder. In de omgeving van het Stadspark is nog lange tijd gezocht naar de verdachte. Vooralsnog heeft de politie nog geen verdachte aangehouden.

Op de A7 is lange tijd onderzoek gedaan.

 

Reacties

reacties