Drie minderjarigen uit Gorredijk aangehouden voor grote brand bij rijksmonument uit 1776

Geplaatst op 2 januari 2023, om 12:52 uur

Gorredijk – Donderdagavond heeft er een zeer grote brand gewoed aan de Kerkewal. Hierbij zijn twee panden volledig verloren gegaan.

Afgelopen dagen zijn drie verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij de zeer grote brand in Gorredijk. Het gaat om drie minderjarigen uit Gorredijk. De verdachten worden gehoord. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De politie roept mensen op die betrokken zijn geweest bij deze brand of meer weten om zich te melden bij de politie.

Het onderzoek naar deze brand in Gorredijk gaat verder. De politie heeft dankzij getuigenverklaringen al waardevolle informatie binnengekregen. Heeft u nog informatie zoals camerabeelden uit de omgeving die mogelijk kunnen ondersteunen bij dit onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800 – 6070.

Reacties

reacties