Ongeval met meerdere voertuigen op de A6 bij Haskerhorne

Geplaatst op 13 december 2022, om 18:42 uur

Haskerhorne – Op de A6 bij Haskerhorne heeft dinsdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen. 

Omstreeks kwart voor vijf werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Ter plaatse bleek het te gaan om een ongeval met meerdere voertuigen. Zowel brandweer politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

Al vrij snel bleek het dat er niemand bekneld zat en was de inzet van de brandweer dan ook niet meer nodig.

In totaal raakte vier voertuigen betrokken bij de aanrijding. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de inzittenden te controleren op verwondingen. Eén persoon is voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

 

 

Reacties

reacties