Klein geldbedrag buitgemaakt bij overval op bioscoop in Groningen

Geplaatst op 16 december 2022, om 21:43 uur

Groningen – Vrijdagavond heeft bij de bioscoop er aan het Gedempte Zuiderdiep een overval plaatsgevonden. 

Omstreeks twintig over zeven werd de politie opgeroepen voor een melding van een overval. De verdachte had een klein geldbedrag buitgemaakt en ging er vervolgens te voet vandoor. Er werd niet gedreigd met een wapen en niemand raakte gewond.

De politie doet onderzoek naar de overval.

Politie Groningen op Twitter: “Omstreeks 19:20 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een bioscoop aan het Gedempte Zuiderdiep in #Groningen. De verdachte heeft een klein geldbedrag buitgemaakt en is vermoedelijk lopend vertrokken. Er is niet gedreigd met een wapen. De politie doet onderzoek.” / Twitter

Reacties

reacties