Brandweer en politie doen onderzoek naar aangetroffen vaten in Boelenslaan

Geplaatst op 11 december 2022, om 15:10 uur

Boelenslaan – Langs de Fjouwer Roeden heeft een voorbijganger zondagochtend mogelijk drugsafval aangetroffen.

De politiekwam ter plaatse en troffen in de berm een tiental vaten waarvan momenteel nog onduidelijk is wat de inhoud is. De brandweer werd met een officier van dienst en adviseur gevaarlijke stoffen ter plaatse gestuurd om de veiligheid te controleren. Omdat er geen acuut gevaar of lekkage aanwezig was, hoefde de brandweer verder eerst niet in actie te komen.

Om 15:30 uur werd het brandweerkorps van Surhuisterveen alsnog gealarmeerd voor een inzet nadat bleek dat er toch lekkages waren in diverse vaten. De vaten werden door de gemeente afgevoerd. De politie onderzoek de dumping.

Reacties

reacties