Auto botst op vrachtwagen op N33 bij Rolde

Geplaatst op 5 december 2022, om 16:30 uur

Rolde – Een bestuurder uit het Utrechtse Nieuwegein raakte op onverklaarbare wijze de achterkant van een vrachtwagen uit Ederveen die op weg was naar Kiel-Windeweer om zijn vracht veevoer te lossen.

De bestuurder van de auto die eerst nadat het de vrachtauto had geraakt een keer in de ronde tolde kwam net voor het begin van de vangrail tegen een boom tot stilstand. Na een eerste onderzoek in de ambulance bleek opname niet nodig te zijn en kon de man zijn weg vervolgen naar Delfzijl met een taxi.

Zijn auto kreeg een WOK aantekening (wacht op keuring). Het verkeer op de N33 werd tijdelijk over één rijbaan geleid. Berger Hamstra uit Tynaarlo heeft de auto geborgen. De vrachtwagen had lichte schade aan de achterbumper en kon zijn weg vervolgen.

Reacties

reacties