Persoon zwaargewond na ongeval tussen twee voertuigen bij Oosterwolde

Geplaatst op 19 november 2022, om 17:29 uur

Oosterwolde – De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag opgeroepen voor een ongeval tussen twee voertuigen aan de Weperpolder bij Oosterwolde.

Omstreeks kwart over vier werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Op een kruising waren een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeval raakte twee personen gewond. Eén van de slachtoffers raakte zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het andere slachtoffer werd ook voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen geborgen.

Politie Fryslân op Twitter: “Op de N918 tussen #Oosterwolde en #Haulerwijk heeft rond 16:15 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Zeker twee personen raakten gewond, waarvan één zwaargewond. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt het ongeval.” / Twitter

Reacties

reacties