Politie beëindigt illegale scooter-meeting in Foxhol en Groningen Stad

Geplaatst op 30 oktober 2022, om 15:19 uur

Foxhol – De politie heeft zondagmiddag een einde gemaakt aan een illegale scooter-meeting op het industrieterrein in Foxhol.

De groep verzamelde zich eerst aan het Kattegat in Groningen Stad, waar een grote groep door de politie werd gecontroleerd. Omdat de meeting door de gemeente Groningen was verboden, werden alle deelnemers uit de omgeving verwijderd.

Later op de middag verplaatste de groep zich naar het industrieterrein bij Foxhol.
De groep van ongeveer 250 mensen werden door de politie gevraagd zich ook van het industrieterrein te verwijderen. Iedereen die zich in het gebied begeeft wordt gecontroleerd en genoteerd. De mobiele eenheid is ter plaatse om de situatie onder controle te houden.

Update: Meer dan 120 boetes uitgedeeld en 6 aanhoudingen bij scooter-meetings in Groningen

Reacties

reacties