Dode ’onder verdachte omstandigheden’ gevonden in Leeuwarden

Geplaatst op 4 oktober 2022, om 07:00 uur

Leeuwarden – Omstreeks 00:40 uur kregen de hulpdiensten een melding van een reanimatie op het Kloosterhof in Leeuwarden.

Medische hulpverlening werd direct opgestart en een traumateam werd ingevlogen voor bijstand aan de ambulanceteams. De ingezette hulpverlening mocht niet meer baten, de persoon is ter plaatse overleden.

De precieze doodsoorzaak is op dit moment onduidelijk en daar doet de politie doet onderzoek naar. Wel is duidelijk dat de politie aanwijzingen heeft voor een afwijkende doodsoorzaak. De straat waar de overleden persoon is aangetroffen werd afgezet. De Forensische Opsporing stelt een onderzoek in naar de doodsoorzaak.

Meer informatie zegt de politie nog niet te kunnen delen.

Reacties

reacties