Traumateam ingezet na valpartij in Haskerhorne: ernstig gewond slachtoffer naar UMCG

Geplaatst op 23 september 2022, om 07:00 uur

Haskerhorne – In de nacht van donderdagavond op vrijdagmorgen werd omstreeks kwart voor twee een gewonde man aangetroffen op de Jousterweg in Haskerhorne.

Meerdere politie-eenheden, een ambulance en een traumateam werden ingezet voor de hulpverleningsactie. Het traumateam werd per helikopter naar het incident gevlogen waar het ambulancepersoneel ondersteund kon worden met de medische behandeling.

De politie spreekt over een ernstig gewond slachtoffer na een valpartij. Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd er vervolgens onder begeleiding van de trauma-arts met spoed naar het ziekenhuis overgebracht per ambulance.

De valpartij vond plaats op het fietspad tussen Haskerhorne naar Joure. De politie probeert de toedracht van het incident te achterhalen. Of het incident iets te maken heeft met de Jouster Merke is niet bekend.

 

Reacties

reacties