Onderzoek naar schietincident in omgeving van Noordersingel in Assen

Geplaatst op 6 september 2022, om 11:03 uur

Assen – De politie doet onderzoek naar een schietincident dat maandagavond mogelijk rond 22:15 uur heeft plaatsgevonden in de omgeving van de Noordersingel in Assen.

Daarbij is een 18-jarige man uit Beilen ernstig gewond geraakt. De politie is specifiek op zoek naar drie jonge vrouwen en een jonge man, die mogelijk een belangrijke getuige zijn geweest van het schietincident. De politie trof de gewonde man na een melding rond 23:15 uur aan op de Menning in Assen. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie doet volop onderzoek. Op dit moment gaat de politie er vanuit dat het schietincident rond 22:15 uur heeft plaatsgevonden in de omgeving van de Noordersingel. Mogelijk is daar een conflict met een groep personen aan vooraf gegaan. Uit onderzoek moet nog blijken wat er precies is gebeurd en hoe het slachtoffer daarna op de Menning is terechtgekomen.

 

Reacties

reacties