Meerdere auto’s vernield in Ter Apel; politie pakt 32-jarige man op

Geplaatst op 24 september 2022, om 10:39 uur
Ter Apel – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Ter Apel tientallen ruiten van auto’s ingeslagen op een parkeerterrein nabij basisschool De Verrekijker. Een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden, meldt de politie.

Volgens een politiewoordvoerder gaat het om ongeveer twintig auto’s die zijn vernield. De 32-jarige man is aan de Hoofdkade aangehouden. Hij zit vast en wordt verhoord.

In een brief die door agenten op de vernielde ruiten is gelegd, vraagt de politie gedupeerden om online aangifte te doen van vernieling. De politie is zaterdagochtend ook aanwezig in het dorp om aangiftes op te nemen. Ook doen agenten buurtonderzoek. De politie roept op om camerabeelden te delen.

Reacties

reacties