Drie gewonden bij vechtpartij na concert Guns N’ Roses in juni te Groningen

Geplaatst op 14 september 2022, om 11:24 uur

Groningen – De politie zoekt getuigen van een mishandeling die plaatsvond op donderdag 23 juni tussen 23.00 en 00.00 uur.

Na afloop van een groot concert in het Stadspark, raakte een groep mensen slaags aan de Laan Corpus den Hoorn, ter hoogte van de sportvelden.

Hierbij liepen drie mensen verwondingen op. Een 49-jarige en een 22-jarige man uit de gemeente Stadskanaal en een 25-jarige vrouw uit de gemeente Smallingerland moesten zich in het ziekenhuis laten behandelen.

Omdat het ten tijde van de mishandeling in de omgeving druk was, moeten er mensen zijn die hiervan getuige zijn geweest en nog niet met de politie gesproken hebben. Om te achterhalen wie er nog meer bij de vechtpartij betrokken waren en wat ieders rol daarin is, komt de politie graag met hen in contact.

Reacties

reacties