Bestuurder slaat over de kop bij ongeval op A7 bij knooppunt Zuidbroek

Geplaatst op 24 september 2022, om 00:11 uur

Zuidbroek – Op de A7 nabij het knooppunt van Zuidbroek ontstond vrijdagavond omstreeks twintig over elf een verkeersongeval.

Bij het incident raakte een personenauto van de weg, de wagen sloeg daarbij over de kop en belandde met de achterkant in de sloot. Zowel politie-eenheden als een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De gealarmeerd brandweer kon na enkele minuten weer worden afgemeld toen bleek dat niemand meer in het voertuig aanwezig was.

De ambulancedienst heeft de betrokkene gecontroleerd dop eventuele verwondingen, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Het ongeval ontstond in de rijrichting van Zuidbroek richting Veendam.

De oorzaak van het incident zal door de politie worden onderzocht, mogelijk dat een glad wegdek hier een rol in speelde. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het voertuig af te slepen.

 

Reacties

reacties