Bestelbus belandt in sloot bij Leek

Geplaatst op 29 september 2022, om 11:18 uur

Leek – Een bedrijfsauto is afgelopen nacht te water geraakt aan de Hoogte op het industrieterrein in Leek.

De bestuurder die als enige in de auto zat, verloor in een haakse bocht door onbekende oorzaak de macht over het stuur, en kwam in een sloot tot stilstand. De brandweer van Leek, een duikploeg van de brandweer uit de Groningen en een ambulance kwamen ter plaatse.

De man kon met wat hulp zelf uit de auto komen. Hij is ter plaatse onderzocht door ambulance personeel. De man hoefde niet naar een ziekenhuis, maar liep wel een nat pak op. Van de man is later nog wel een blaasproef afgenomen, en is later overgebracht naar het bureau.

De bedrijfsauto raakte bij het ongeval total loss, en moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Reacties

reacties