Spookrijder veroorzaakt ongeval op rotonde in Gieten

Geplaatst op 13 augustus 2022, om 07:45 uur

Gieten – Een spookrijder heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ongeval veroorzaakt nadat hij tegen het verkeer in de rotonde op reed bij het knooppunt van Gieten. 

Iets na twaalf uur werden politie en ambulance opgeroepen voor het ongeval. De bestuurder van een bestelbus was tegen het verkeer in de rotonde op gereden. Een automobilist kon nog op tijd remmen, maar de bestuurder die daar achter reed kon niet meer op tijd remmen en botste vervolgens op zijn voorganger.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De bestuurder van de bestelbus werd door de agenten aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Een berger heeft de fors beschadigde BMW geborgen. De andere bestuurder kon zijn weg vervolgen.

Reacties

reacties