Politie zoekt man die zichzelf betast in trein tussen Buitenpost en Groningen

Geplaatst op 16 augustus 2022, om 16:50 uur

Buitenpost-Groningen – Op donderdagavond 28 juli tussen 21:30 en 21:50 uur vond er een schennispleging plaats in de trein op het traject Leeuwarden-Groningen, tussen Buitenpost en Groningen. Een 22-jarige vrouw uit Groningen werd het slachtoffer van deze schennispleging. 

Omstreeks 21:30 uur stapt de vrouw in Buitenpost in de trein en gaat op een vierzitsplek zitten. Tijdens deze treinrit ziet zij dat de man tegenover haar aan zijn geslachtsdeel zit. Het slachtoffer schrok hiervan en sprak de man hier direct op luide toon op aan. Zij ging daarna ergens anders in de trein zitten. Toen de man de trein verliet, liep hij richting het centrum van Groningen. Van de verdachte is een duidelijk signalement bekend:

  • Witte huidskleur
  • Tatoeage op zijn gezicht van een spin
  • 20-30 jaar oud
  • Kort, blond haar
  • Gijze trainingsbroek
  • Blauw T-shirt
  • Slippers

Deel uw informatie met de politie

De politie is op zoek naar mensen die iets kunnen vertellen over de verdachte of over het incident. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000, onder vermelding van zaaknummer 2022209192.

Reacties

reacties