Nog twee verdachten (19 en 20) aangehouden voor afvaldumpingen A7

Geplaatst op 9 augustus 2022, om 11:35 uur

Marum – De politie heeft dinsdagochtend nog twee verdachten aangehouden van de afvaldumpingen langs de A7 bij Marum.

Het gaat om een 20-jarige man uit Gorredijk en een 19-jarige man uit Opende. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij afvaldumpingen op de A7, waarbij op verschillende locaties pallets, afval, asbest en hout op de snelweg werden gedumpt en in brand werd gestoken.

Net als de eerder aangehouden 32-jarige man uit de gemeente Westerkwartier worden ook de mannen uit Gorredijk en Opende verdacht van het blokkeren van de snelweg, brandstichting en overtreding van de Wet milieubeheer.

Er wordt onderzocht bij welke dumpingen de aangehouden verdachten precies zijn betrokken.
Zij worden vandaag verhoord en het onderzoek gaat door.

Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. Daarnaast is de politie nog steeds op zoek naar getuigen en camerabeelden. Informatie of beelden delen met de politie kan via het online tipformulier of via de opsporingstiplijn: 0800-6070.

Reacties

reacties