Dode en drie gewonden bij camperongeval op A28 bij Hooghalen

Geplaatst op 18 augustus 2022, om 18:30 uur

Hooghalen – Twee kinderen en een vrouw zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval met een camper op de A28 bij Hooghalen. Een 76-jarige man uit Hoogeveen overleefde de aanrijding niet, hij overleed ter plekke.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15:50 uur. Brandweer, ambulances, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor eerste hulp verlening. De man is door de brandweer uit de camper gehaald. Hij is gereanimeerd maar de hulp voor de man kwam te laat. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk.

De camper belandde op de vangrail en kwam tegen een boom tot stilstand. Het verkeer kon langs het ongeval via één rijstrook. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Er ontstond een file van meer dan zes kilometer in de richting van Assen.

Reacties

reacties