Centrale As richting Burgum korte tijd dicht na ongeval

Geplaatst op 16 augustus 2022, om 16:09 uur

Noardburgum – De politie en ambulance zijn dinsdagmiddag opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Centrale As bij Noardburgum. 

Omstreeks twintig over drie werden de hulpdiensten opgeroepen. Op de Centrale As tussen De Westereen en Burgum raakte een bestuurder door een nog onbekende reden de macht over het stuur kwijt. De auto raakte fors beschadigd en op de weg kwamen veel onderdelen terecht.

De bestuurder is na een controle van het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de rijbaan richting Burgum tijdelijk afgesloten. Ook werd een rijstrook in de richting van Dokkum afgesloten.

Een bergingsbedrijf heeft vervolgens de auto geborgen waarna de weg weer kon worden vrij gegeven.

 

Reacties

reacties