Automobilist vlucht na ongeval op Rondweg Emmen; Politiehelikopter ingezet

Geplaatst op 16 augustus 2022, om 10:46 uur

Emmen – Een automobilist is dinsdagochtend gevlucht nadat hij met zijn auto van de weg was geraakt op de Rondweg bij Emmen. Waarom hij het ongeval verliet is niet duidelijk.

Omstanders zagen dat de man een een groot hoofdwond had opgelopen door het ongeval. Toen de politie ter plaatse kwam was er niemand meer bij de auto aanwezig. Er werd een burgernetactie opgestart om uit te kijken naar de man van ongeveer 30 jaar. Hij droeg een trainingsbroek en is kaal met een grote hoofdwond.

Een politiehelikopter werd ingezet en heeft meerdere rondjes gevlogen bij het ongeval locatie. Dit heeft geen resultaat opgeleverd net als de burgernetactie. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

https://twitter.com/Burgernet_DR/status/1559439883294343169

Reacties

reacties