29-jarige man uit Groningen aangehouden als verdachte voor neersteken 26-jarige plaatsgenoot

Geplaatst op 25 augustus 2022, om 13:30 uur

Groningen – Woensdagavond is een 29-jarige man uit Groningen aangehouden als verdachte, op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij.

De man zit nog vast en wordt door agenten gehoord. Het onderzoek naar wat er precies aan Het Hoendiep is gebeurd gaat door. De steekpartij vond maandag plaats aan het Hoendiep in Groningen. Hierbij raakte een 26-jarige man uit Groningen gewond.

De politie startte gelijk een onderzoek. Hieruit bleek dat de 26-jarige man vlak voor het steekpartij was benaderd door de verdachte in zijn woning. Vervolgens is er een conflict ontstaan dat escaleerde in een steekpartij. Het slachtoffer kon na behandeling van zijn verwondingen in het ziekenhuis weer naar huis.

Het onderzoek van de politie richt zich op wat de aanleiding voor het steekpartij is geweest. De politie is in gesprek met het slachtoffer en onderzoekt of er camerabeelden zijn. Ook verrichtte de politie sporenonderzoek in de woning.

Reacties

reacties