Tankstation in Dokkum overvallen; politie zoekt twee daders

Geplaatst op 9 juli 2022, om 09:10 uur

Dokkum – Het Shell tankstation aan de Dongeradyk in Dokkum is zaterdagochtend door twee jongens overvallen.

De medewerker werd tijdens de overval bedreigd. Of er iets is buitgemaakt is nog onbekend. Na de overval is er een burgernetactie opgestart.

Er wordt gezocht naar twee jongens van ongeveer 16 jaar. Ze droegen een hoody met witte capuchon, spijkerbroek en sportschoenen. Bij aantreffen zelf niet benaderen. De politie doet ter plaatse onderzoek.

Update 11:30 uur: Bij de overval is geld buitgemaakt. De daders zijn twee jongemannen met een witte huidskleur in de leeftijd van c.a. 16 tot 18 jaar oud. De jongens droegen beiden een wit jack dat mogelijk na de overval is gewisseld naar zwart. Na de overval zijn ze vanaf de Shell de naastgelegen straat De Schans in gerend. Via de brug naar de Súd Ie zijn ze in de wijk Fûgellân verdwenen.

Reacties

reacties