Ravage en gewonde bij ongeval Oosterhesselen

Geplaatst op 27 juli 2022, om 10:00 uur

Oosterhesselen – Aan de Burgemeester de Kockstraat in Oosterhesselen is woensdagochtend een busje tegen een boom gebotst en vervolgens aan de andere kant van de weg in een sloot terecht gekomen.

Het ongeval gebeurde even na half zeven vanmorgen. Een ambulance kwam ter plaatsen om de mannelijke inzittende te behandelen. De man is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, aldus een agent ter plekke.

De schade aan het voertuig is enorm. Het motorblok is door de klap uit de auto geslingerd en brokstukken liggen verspreid over het wegdek. Een bergingsbedrijf zal de ravage opruimen en het vernielde voertuig afslepen. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De weg was tijdelijk afgesloten voor ander verkeer.

Reacties

reacties