Man gewond aangetroffen in Leeuwarden na melding schietpartij

Geplaatst op 7 juli 2022, om 20:30 uur

Leeuwarden – Door de hulpdiensten is donderdagavond een man ernstig gewond aangetroffen op de Mozartstraat in Leeuwarden. De politie kreeg een melding binnen van een schietpartij.

De man is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet op verschillende plekken onderzoek naar het schietincident. Er is op dit moment nog niemand aangehouden.

Op de hoek van de Weberstraat en de Obrechtstraat zou het schietincident hebben plaatsgevonden. Het slachtoffer is niet in de Bachstraat, maar in de Mozartstraat aangetroffen. Aan het schietincident is mogelijk een ruzie voorafgegaan. De politie doet op drie locaties in de buurt forensisch onderzoek. Ook is de politie een buurtonderzoek gestart. Heeft u tips of informatie en heeft u dit nog niet gedeeld met de politie? De politie vraagt u dan contact op te nemen met 0900-8844. Dat mag ook anoniem via 0800-7000.

Reacties

reacties