Hond bijt meerdere mensen bij vechtpartij in Drachten

Geplaatst op 17 juli 2022, om 14:14 uur

Drachten – Een hond heeft zaterdagavond tijdens een vechtpartij meerdere personen gebeten op de Leeuwerikstraat in Drachten. Uiteindelijk werd een persoon aangehouden, vanwege de vechtpartij. 

Twee personen botsen per ongeluk tegen elkaar aan op een voetpad waardoor er een woordenwisseling onstond. Tijdens de woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij, werden er door de personen flinke klappen uitgedeeld.

Ook een hond die een van de twee bij zich had, heeft meerdere personen gebeten. Toen de politie met meerdere eenheden ter plaatsen kwam, waren de twee personen met de hond al op de vlucht geslagen.

Na een zoektocht in de buurt werden de twee personen in eerste instantie niet aangetroffen. Na diverse verklaringen van getuigen wist de politie uiteindelijk om welke personen het ging. Een persoon werd in ieder geval aangehouden in een woning aan de Wildzang.

De aangehouden verdachte is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor. De slachtoffers die zijn mishandeld hebben aangifte gedaan.

Reacties

reacties