Brandweer ingezet bij autobrand op A7 bij Winschoten

Geplaatst op 27 juli 2022, om 17:07 uur

Winschoten – Op de A7 van Winschoten in de rijrichting van Zuidbroek is woensdagmiddag omstreeks twintig over vier brand ontstaan in een voertuig.

De automobilist wist het voertuig veilig op de vluchtstrook te plaatsen waarna een achteropkomende bestuurder met een poederblusser de brand wist te blussen. De brandweer kwam ter plaatse om een nacontrole uit te voeren.

Toen bleek dat het brandgevaar geweken was konden de brandweerlieden weer terugkeren naar de kazerne. Rijkswaterstaat kwam ter plaatse om een veilig werkomgeving te creëren. In afwachting van een bergingsbedrijf werd de rechter rijstrook afgesloten voor de afhandeling van het incident.

Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend gemaakt, de bestuurder raakte niet gewond bij het voorval.

Reacties

reacties