Bestuurder aangehouden bij verkeersongeval in Erica

Geplaatst op 29 juli 2022, om 22:20 uur

Erica – Vrijdagavond omstreeks 19:45 uur heeft er een kopstaart-botsing plaatsgevonden op de Havenstraat voor de stoplichten naar de Verlengde Vaart NZ in Erica.

Ambulance alsmede politie werden met spoed opgeroepen voor het ongeval. Een inzittende van het voorste voertuig is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Twee andere inzittenden, waaronder de bestuurder raakte niet gewond.

De bestuurder van het achterste voertuig raakte niet gewond, wel is deze aangehouden omdat hij weigerde mee te werken aan een drugstest van de politie. De man is overgebracht naar het politiebureau in Klazienaveen.

Een berger zal het beschadigde achterste voertuig afslepen. Het voorste voertuig kon zijn weg vervolgen.

Reacties

reacties