Auto belandt in greppel in Midwolde, bestuurder gewond

Geplaatst op 27 juli 2022, om 13:44 uur

Midwolde – Woensdagmiddag vond er op de N978-Pasop een verkeersongeval plaats waarbij een automobilist met een voertuig in een greppel terecht kwam. 

De hulpdiensten werden omstreeks 12:50 uur ingezet voor het incident. Ter plaatse bleek een bestuurder met een voertuig tegen een andere personenauto te zijn gebotst. Enkele tientallen meters verderop belandde de bestuurder in een greppel.

De brandweerkorpsen van Leek, Zuidhorn en Groningen werden ter ondersteuning ingezet. Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd, deze werd ter plaatse voorzien van eerstehulpverlening. Onder begeleiding van twee ambulanceverpleegkundige werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De exacte toedracht van het incident word door agenten onderzocht.

Reacties

reacties