16-jarige jongen bedreigd met mes in Heerenveen; politie zoekt getuigen

Geplaatst op 22 juli 2022, om 09:22 uur

Heerenveen – Donderdagavond kreeg de politie rond 21:20 uur de melding van een conflict nabij een horecagelegenheid aan de Trambaan in Heerenveen. Hierbij zou een 16-jarige jongen bedreigd zijn met een mes. Het is onbekend wat de aanleiding is geweest voor dit incident.

Het slachtoffer had licht letsel en is even nagekeken door de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Agenten hebben in de omgeving van de Trambaan gezocht naar de verdachte. Deze was vermoedelijk 19/20 jaar oud, 1.80 lang en had aan de zijkant opgeschoren donkerblond haar. Hij droeg een donkere spijkerbroek, een donker vest en droeg een tasje.

Er is direct na het incident al gesproken met een aantal getuigen en het onderzoek naar het incident loopt. Zo worden er camerabeelden bekeken en gaan agenten in gesprek met het slachtoffer.

Mensen die iets weten over deze bedreiging, die deze hebben zien gebeuren gisteravond of die camerabeelden (van een deurbelcamera, dashcam of mobiele telefoon) worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of online via het tipformulier: politie.nl/tipformulier.

Reacties

reacties