Vrouw gewond bij keukenbrand in Grou

Geplaatst op 7 mei 2022, om 15:46 uur

Grou – De brandweer is zaterdagmiddag opgeroepen voor een uitslaande woningbrand aan de Roerdompstraat. 

Rond tien over drie werd de brandweer van Grou opgeroepen voor de brand. Bij aankomst van de brandweer bleek dat iedereen al uit de was. Brandweerlieden wisten door middel van een binnen aanval de brand onder controle te krijgen. Het bleek uiteindelijk te gaan om een keukenbrand.

Een bewoonster die brandwonden zou hebben opgelopen aan haar hand is vervolgens gecontroleerd in de ambulance. Het is niet bekend of ze ook mee moest naar het ziekenhuis. Twee kinderen die ook betrokken waren bij de brand kregen van de hulpdiensten een zogenoemd ‘traumabeertje’.

Stichting Salvage is vervolgens ter plaatse gekomen om de schade af te handelen.

 

Reacties

reacties